AZ ÉN CSEHORSZÁGOM - KARÁCSONYI FOTÓVERSENY!!!!!

Közeledik a karácsony, a sokak számára fárasztó év vége felé ideje egy kicsit játszani, versengeni, ezért szeretnénk kedves olvasóinkat arra ösztönözni, hogy vegyenek részt első, de remélhetően nem utolsó vetélkedőnkben!!!



Először is lássuk a feladatot: 

Nos, a feladat egyszerű. Küldjenek el a számunkra maximum 2 db Csehországban készült fényképet, amely az Önök Csehországát mutatja be! Azaz olyan fotókat várunk ami Önöknek a legjobban tetszett, ami az Önök szerint leginkább „csehes”. Lehet ez egy vár-kastély-természeti fotó, de akár sörös vagy gasztronómiai kép is. (Azt szinte mondani sem kell, de azért kötelességből megtesszük, hogy a képek sajátok legyenek.) Nem a fotók művészi jellege a lényeg, így vissza ne riadjon senki a saját „amatőrnek” vélt fényképe elküldésétől! 

A képeket a zsmunkacsi@dtrace.hu e-mail címre küldjék el!! 

Kérjük, hogy mindenki adja meg a nevét, vagy ha ezt nem szeretné közölni akkor legalább egy választott Jeligét. Csak akkor vegyenek részt a játékban, ha egyúttal hozzájárulnak a képeiknek a Csehország nem csak Prága vagy a Facebook oldalon való leközléséhez!

Kérünk mindenkit, hogy a képek ne legyenek nagyobbak mint 2 Mb terjedelműek, mert a levelezőrendszerünk nem biztos, hogy tudja fogadni őket!
 
A fotóverseny időtartama: 2014.11.28. - 2014.12.14 vasárnap éjfél
 
A nyertes fénykép kiválasztása 2014.12.16-án történik, majd ezt követően e-mailen értesítjük a nyertest. A fényképeket egy külön kis zsűri fogja elbírálni!

Az egyik nyeremény
De szóljunk néhány szót a nyereményekről is, hiszen ez a lényeg!
  • Nos, a Pivotéka jóvoltából a nyertes egy 10 üvegből álló DUDÁK díszdobozos sörválogatást kap, ami kiváló kisüzemi cseh söröket tartalmaz.
  • Egy további nyertes a Csehország nem csak Prága szerkesztőitől könyv válogatást kap, szinte mondani se kell, hogy cseh szerzők műveiből.
  • Mivel igyekszünk még más szponzorokat is bevonni játékunkba, így fenntartjuk a jogot további nyeremények odaítélésére.
  • A legjobb 12 fényképet december végén egy külön cikkben megjelentettjük, feltüntetve a szerző igazi nevét vagy a Jeligéjét. És ez ott marad az idők végezetéig, de legalábbis amíg a netmagazinunk él. :)
  • A további bemutatásra érdemes képeket januárban a Csehország nem csak Prága, valamint a Travel to Czech Republic Facebook oldalakon közzé tesszük, így ország-világ megtekintheti majd őket.

Akár ilyen képet is küldhetnek
Aki esetleg nem volt még Csehországban vagy nem rendelkezik fényképpel az se csüggedjen! Részt vehet a jelen fotóversennyel párhuzamosan a Facebook-on (www.facebook.com/nemcsakpraga) meghirdetésre kerülő játékunkban, ahol egy like-al, megosztással, és egy kis kérdésre adott válasszal is nyereményhez juthat! A fotóversenyünkről a Csehország nem csak Prága Facebook oldalán is beszámolunk!

vagy ilyet...
Nos ennyi, zárásul megjegyeznénk, hogy természetesen a fotóverseny szervezői és családtagjai nem vehetnek részt a versenyben, de minek is tennék. Egyerűbb lenne a maguk által felajánlott fődíjat csöndben elfogyasztaniuk. :)

Mindenkinek jó vetélkedőt kívánunk, és sok szép képet várunk! 

Üdvözlettel: Munkácsi Zsolt – Dömötör Judit

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése