Egyévesek lettünk! - Születésnapi köszöntő

Rohan az idő! Ezt a kétségtelen tényt igazolja az is, hogy napra pontosan egy évvel ezelőtt, 2012. február 28-án indítottuk útra Csehország, nem csak Prága című blogunkat. Ideje egy kicsit megpihenni, számot vetni, és persze köszönetet mondani.

Szülinapi tortaszelet

Az eltelt esztendőben több mint 80 blog bejegyzés, cikk született, egy része önállóan, más részük valamilyen sorozat részeként. Az idő közben beindított, honlapunk tartalmát kiegészítő Facebook oldalunkon fényképek százait osztottuk meg a Csehország iránt érdeklődőkkel. Számos érdeklődőnek próbáltunk hasznos segítséget nyújtani Csehországba tervezett útjához.

Tevékenységünk teljesen non-profit, azaz
senki sem támogat minket anyagilag....mondhatnánk a legnagyobb sajnálatunkra :). Annak ellenére, hogy anyagi források hiányában nem igazán tudtunk fene nagy hírverést biztosítani a honlapunknak, mégis az oldal megjelenítések száma mára meghaladta a 15 és fél ezret, Facebook rajongóink száma pedig már több mint 120. Lassan, de biztosan fejlődünk, és ezt a fejlődést továbbra is szeretnénk fenntartani.Ennek érdekében a jövőben még számos más újdonsággal, érdekességgel szeretnénk a jelenlegi és jövőbeni olvasóink elégedettségét elnyerni. De ez legyen még titok!

Csehország népszerűsítése közben számos igen értékes emberrel ismerkedhettünk meg akik erkölcsi támogatása sokat segít hobbiszerű munkánk, munkaszerű hobbink végzésében. Ezért születésnapunk alkalmából szeretnénk megköszönni mindazok támogatását, akik segítettek munkánk során. Mindenekelőtt szeretnénk köszönetet mondani Michal Černý úrnak és az általa vezetett Cseh Centrum munkatársainak, akik eddig is a legtöbbet segítettek, és remélhetőleg a jövőben is a legfőbb hazai támaszaink lesznek! Ugyancsak szeretnék köszönetet nyilvánítani a Bohemia Baráti Körnek, és a Hrabal Asztaltársaságnak akik sok szempontból példát jelentenek, és irányt mutatnak számunkra. Köszönjük a vendég blog íróink munkáját, és egyúttal más olvasóinkat is buzdítunk arra, hogy küldjék el saját csehes beszámolóikat, szívesen közreadjuk!

Köszönjük az Alfons Art/Pivnice, a Hrabal/Bohémia, és a Jaromír sörözők tulajdonosainak, vezetőinek a szóbeli bátorítás melletti egy-egy ajándék söröcskéit! Remélem megmarad a jó szokásuk, és a jövőben mások is csatlakoznak hozzájuk! :) 



Végezetül, de leginkább szeretnénk megköszönni valamennyi olvasónk érdeklődését, időnkénti építő jellegű megjegyzéseiket. Remélem a jövőben is folytatni tudjuk Csehország szépségeiről, turisztikai látványosságairól, építészeti értékeiről, történelméről (amely sok esetben összefonódik a magyarral) söreiről, és minden más cseh vonatkozású érdekességekről szóló cikkeinket, és bízunk benne hogy sokan találnak kedvükre való olvasnivalót a holnapunkon!

Mindenkinek, minden szépet és jót kívánunk!

Dömötör Judit és Munkácsi Zsolt

2 megjegyzés:

  1. Kedves Judit és Zsolt!
    Remélem nem csak a magam nevében köszönhetem meg ezt az egy évet! Csak így tovább !
    Tibor

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Tibor!
      Köszönjük szépen a biztatást és a visszajelzést!
      Igyekszünk a következő egy évben is - és reméljük még sokáig - sok érdekességgel jelentkezni!
      Minden jót és jó olvasást!
      Judit és Zsolt

      Törlés