Halló, halló, figyelem!! - Indul az Irány Csehország!

Kedves Csehország iránt érdeklődő olvasóink, Csehországba utazni szándékozó honfitársaink!

Örömmel tájékoztatunk mindenkit arról, hogy a mai nappal elkezdte működését az Irány Csehország elnevezésű honlapunk, valamint a hozzá kapcsolódó szolgáltatásunk! Az Irány Csehországon kifejezetten utazási tanácsadással, hasznos utazási információkkal, program, szállás és vendéglátóhely ötletekkel (stb.) kívánunk szolgálni mindazok számára, akik a csodálatos Csehországba vágynak utazni. 


Kérjük, tekintse meg honlapunkat és a folyamatosan bővülő kínálatot. Ha utazási célként ezt az igazán közeli, varázslatosan szép helyekkel teli országot szeretné meglátogatni, forduljon hozzánk és vegye igénybe szolgáltatásaink egyikét-másikát. Ezzel is támogathatja a Csehország, nem csak Prága netmagazinunk működését, fennmaradását!

Ha azonban nem tud vagy nem szeretne utazni, akkor is ajánljuk az Irány Csehország böngészését, ahol a "Nem csak Prágához" hasonlóan időről -időre újdonságokról, érdekességekről számolunk be.

Az IRÁNY CSEHORSZÁG  címe:

Az Irány Csehország jelenleg 1.0 - ás verzióban üzemel, de a terveink szerint folyamatosan fejlesztjük, frissítjük és bővítjük, így mindenkit csak biztatni tudunk sűrű meglátogatására!  

Mivel rögtön a kezdetkor nem áll majd minden információ az utazni vágyók rendelkezésére, így ha bárminemű kérdése van, forduljon hozzánk, akár a zsmunkacsi@dtrace.hu e-mail címen, vagy akár a 06-(20)-392-1512 -es telefonszámon, és mi igyekszünk segíteni!

IRÁNY CSEHORSZÁG !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése