Húszéves a Bohemia Baráti Kör! - BOHEMIA KAVALKÁD 2013

Június 8-án, szombaton a budapesti Király utcai DOVER Házban került sor a 20 éves fennállását ünneplő Bohemia Baráti Kör születésnapi rendezvényére, a Bohemia Kavalkádra, ahol igen szép számban gyűltek össze a Baráti Kör tagjai és szimpatizánsai. A Cseh Köztársaságot Helena Bambasova nagykövet asszony, Milan Peprník tanácsos konzul úr, Michal Černý a budapesti Cseh Centrum igazgatója képviselte a rendezvényen. Ugyancsak részt vett az eseményen Martina Fialková, a prágai Český dialog és Kokes János, a Cseh- és Morvaországban élő Magyarok Szervezete képviseletében.

Zachár Ottó, a BBK elnöke akcióban

A Kavalkádon volt eszem-iszom, dínom-dánom, humor, paródia, divat, zene, tánc, minden ami egy remek hangulatú eseményhez szükséges! Az énekszóról a budapesti szlovák Ozvena kórus, a kassai csehek női kara, és a lipovljani énekcsoport gondoskodott, a finom ételeket a Ferdinánd Sörház biztosította, de bele se kezdünk valamennyi program, történés ismertetésébe, inkább beszéljenek maguk a fényképek.

A BBK vezetőségének többi tagja
Helena Bambasova, nagykövet asszony
Dudás a Kavalkádon
Süti verseny: A Mazanec kalácsunk harmadik helyezést ért el!
Tánc ropás (Mudrák Gabriella fényképe)
Mjúzik (Mudrák Gabriella fényképe)
Rumcájsz és Manka (Mudrák Gabriella fényképe)

Mi a Csehország, nem csak Prága készítői ezúton gratulálunk a Bohemia Baráti Kör vezetőségének és tagjainak! Kívánunk további 20-40-60 sikeres évet a cseh kultúra, művészet magyarországi terjesztésében, a cseh-magyar kapcsolatok erősítésében!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése