Nyári szünetelő…

Eljött az idő, hogy a blog szerkesztői egy kis nyári szünetet tartsanak. Augusztus utolsó hetéig ugyan nem jelenik meg újabb bejegyzésünk, de reméljük, hogy olvasóink nem pártolnak el tőlünk. Addig is böngészgessék korábbi cikkeinket, pihenjenek nagyokat, élvezzék ki a nyár utolsó heteit, mielőtt újból megkezdjük a szeretett-utált kis majd nagykabátos idényünket.


Aki teheti, ruccanjon át a csodálatos Csehországba, aki pedig már volt ott, gondolkozzon egy jó kis blog bejegyzésen.

Pár hét múlva visszatérünk és a terveink szerint blogunk ellátogat a Sörgyári Capriccio valamint a Nap, széna… film trilógia forgatási színhelyeire, a csodálatos kastélyok, várak sorában elutazunk Zvíkovba, Kost-ra, Nové Hradyba, és sok-sok más mesés helyre. Folytatódnak, sőt bővülnek sorozataink (Akkor és most, Csehországi Sörfőzdék), és gazdagodik gasztronómiai kínálatunk is. Írunk a csehországi boszorkányüldözésről, az UNESCO világörökségekről, a csehországi természetvédelmi területekről, Rumcájsz szülőföldjéről, a csodálatos homokkő szikla labirintusokról és még sok-sok egyéb szépségről, amiért szeretjük Csehországot.

A Csehország, nem csak Prága kíváncsiságból elindult a 2012-es Goldenblog (www.goldenblog.hu) versenyen. Kérjük, aki szereti blogunkat tiszteljen meg, vagy inkább lelkesítsen minket egy vokssal, amit augusztus 20-a után lehet megtenni a jelzett honlapon ismertetett módon.

Még egyszer kívánunk mindenkinek szép nyarat, jó pihenést!


Zárásul tekintsenek, tekintsetek meg még néhány szép fotót a jövőbeni blog bejegyzéseink előzeteseként:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése