Indul az új szezon! - A hosszú szünet okai és a folytatás

A szokatlanul hosszúra nyúlt szünetet követően immáron folytatódik a Csehország nem csak Prága működése, már formálódnak a cikkek, amelyek révén továbbra is szeretnénk a magyar utazó vagy nem utazó olvasóinkat közelebb vinni Csehországhoz. A csaknem másfél hónapos kihagyás miatt természetesen tartozunk egy kis magyarázattal a követőink számára. Nos a szünet egyrészt az évi rendes Csehországi tartózkodásunkból, információszerző, kapcsolaterősítő utunkból, másrészt a netmagazin két fő szerzőjének, szerkesztőjének magánéleti döntéséből adódott. Ez a döntés pedig nem volt más minthogy „a Csehország nem csak Prága összeházasodik”, azaz a hosszú-hosszú éveket követően egy kis lakodalommal megspékelve hivatalosan is összekötjük az életünket. Aki már valaha is megnősült – férjhez ment egyszer (kétszer), vagy akár csak részt vett egy esküvő szervezésében az jól tudja, hogy mi munkával és idővel jár egy ilyen esemény lebonyolítása, így bízunk benne, hogy olvasóink is megértik miért hanyagoltuk el átmenetileg a magazinunkat.
"A Csehország nem csak Prága megházasodott"
De most újból itt vagyunk és a jövő héttől kezdve visszaáll minden a régi kerékvágásba! Továbbra is hetente három alkalommal igyekszünk egy-egy új cikkel jelentkezni. Folytatódnak a sorozataink (Akkor és most, Idézet és pár kép, Gasztronómia, Sör-sörfőzdék, Csehország természet- és tájvédelmi területei, A mesés Prácheňsko kincsei II., Varázslatos Český Krumlov). Cseh hírcsokrainkban törekszünk arra, hogy mind a színes, mind a meghatározó hírek is helyet kapjanak. Prága szigeteinek bemutatását követően továbbra is vissza-visszatérünk a cseh fővárosba, hiszen Csehország nem csak Prága, de Prága nélkül Csehország sem létezik. Folytatjuk a leghíresebb cseh történelmi családok, híres emberek bemutatását, és persze ellátogatunk Csehország ismertebb és ismeretlenebb tájaira, hogy egy-egy gyönyörű várral, kastéllyal, templommal kössünk közelebbi ismeretséget. Próbálunk minél többféle témát feldolgozni, minél aktuálisabbak maradni, persze amennyire erre módunk és lehetőségünk nyílik a normál pénzkereső munkáink mellett. Mert a rossz nyelvek szerint valamiből csak meg is kell élni.


Az elkövetkező év során tovább szeretnénk erősíteni az olvasóinkkal való kapcsolatot, ezért igyekszünk minél több élő eseményen részt venni, illetve szervezni, ahol személyesen is megoszthatjuk a Csehországgal kapcsolatos élményeinket, ismereteinket. Továbbra is szívesen várjuk a Csehországot jól ismerő vendégcikk írók munkáit, amelyeket szívesen leközlünk hasábjainkon. Ugyancsak örömmel vesszük az építő jellegű kritikai megjegyzéseket, valamint a cikkek témájára vonatkozó kívánságokat, vagy bármi mást ami előreviszi a Csehország nem csak Prága működését. A meglévő partnerkapcsolataink mellett továbbra is biztatjuk a potenciális támogatókat, hogy segítsék munkánkat. Most pedig, mintegy ízelítőül következzék további néhány kép Csehországból, Csehországról, mire is számíthatnak olvasóink.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése