Nyári szünetelő 2013

Ismét eljött az idő, hogy a Csehország, nem csak Prága, illetve az Irány, Csehország szerkesztői egy kis nyári szünetet tartsanak. Augusztus utolsó hetéig ugyan nem jelenik meg újabb cikkünk, de a Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/nemcsakpraga) továbbra is rendszeresen közlünk Csehországgal kapcsolatos új információkat, szép felvételeket. Tessék időnként ránézni, és ha valami tetszik akkor csak bátran osszák meg másoknak is!

A kis szünet alatt böngészgessék korábbi cikkeinket, és emellett élvezzék ki a nyarat, mert csak egy pillanat és máris újból hűvösebb szelek fújnak kicsiny hazánkban.

A Csehország, nem csak Prága elindult a 2013. évi Goldenblog (www.goldenblog.hu) versenyen. Kérjük, aki szereti blogunkat tiszteljen meg, vagy inkább lelkesítsen minket egy vokssal, amit augusztus 1. és 21. között lehet megtenni a Goldenblogon ismertetett módon.

Pár hét múlva visszatérünk és a már megszokott sorozataink mellett számos meglepetéssel is szeretnénk szolgálni. Előzetesen arra szeretnénk mindenkit biztatni, hogy gondolkozzon a kedvenc csehországi, vagy Csehországgal kapcsolatos élményéről, vagy akár már írja is le, mert megéri! :) 

Kívánunk mindenkinek szép nyár maradékot, jó pihenést! 

Végezetül álljon itt néhány szép fotó a jövőbeni cikkeink előzeteseként:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése