tag:blogger.com,1999:blog-6762212362005740113.post8869588398874222690..comments2024-03-07T17:29:56.646+01:00Comments on Csehország, nem csak Prága!: Az édes-mézes Medovník tortaMunkácsi Zsolthttp://www.blogger.com/profile/04415245222160181318noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6762212362005740113.post-90177683373240472342013-01-10T14:53:31.381+01:002013-01-10T14:53:31.381+01:00Az érvek meggyőztek minket is, és még egyszer után...Az érvek meggyőztek minket is, és még egyszer utánanéztünk, így a 375-ből egy 100-as engedményt adtunk! :) A szöveget ennek megfelelően javítottuk. Köszönjük a megjegyzéseket!Munkácsi Zsolthttps://www.blogger.com/profile/04415245222160181318noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6762212362005740113.post-25449383924748792232013-01-09T13:21:47.731+01:002013-01-09T13:21:47.731+01:00Valóban soknak tűnik. A sütők max. 275°C-ot produk...Valóban soknak tűnik. A sütők max. 275°C-ot produkálnak. Szerintem, erre gondoltak!Jüzlihttps://www.blogger.com/profile/16993901318499380843noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6762212362005740113.post-85479093088593947092012-12-16T19:10:56.398+01:002012-12-16T19:10:56.398+01:00Kedves Tibor!
A lapokat, amik annyira azért nem v...Kedves Tibor!<br /><br />A lapokat, amik annyira azért nem vékonyak, csak rövid ideig kell sütni. Ezért van szükség a forró sütőre, de nem árt figyelni rá, hogy meg ne égjenek. Azt tanácsolnám, hogy a 3. percben nézzen be a sütőbe, hogy mennyire barnult meg a tészta.<br />Jó sütögetést és köszönjük a kérdést! Munkácsi Zsolthttps://www.blogger.com/profile/04415245222160181318noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6762212362005740113.post-28691748250911283842012-12-15T19:13:54.902+01:002012-12-15T19:13:54.902+01:00Judit!
Nem lesz egy kicsit meleg az a sütő ?Judit!<br />Nem lesz egy kicsit meleg az a sütő ?Tibornoreply@blogger.com