2019. március 12., kedd

Prágába utazók figyelem! Játék, nyereményekkel!

Minden évben egyre több honfitársunk dönt úgy, hogy a márciusi nemzeti ünnepünket összeköti egy kis csehországi, többségében prágai utazással. Ezúttal a számukra szeretnénk a prágai tartózkodásukat tovább színesíteni egy kis játékkal a főként térképek készítéséről ismert Stiefel Eurocart Kft. jóvoltából. A játék fő célja, hogy minél több Prágába látogatót bírjunk rá arra, hogy ha csak kicsit is, de elhagyják a hagyományos turista útvonalakat, és fedezzenek fel új helyeket is. Ezek sok esetben csupán egy utcányira vannak a turista "autópályáktól", mégis teljesen új világ mutatkozik meg az arra járók előtt. Számos olyan látványosság, látogatni való hely található Prágában, amit mindenki láthat akár a Károly-hídról, akár a várból a városra tekintve. Ilyen például Vyšehrad, ami látszik a várból is, ám mégis csak kevesen látogatják meg, jóllehet villamossal alig 15 perc alatt elérhető. De ilyen kevéssé látogatott látnivaló a žižkovi TV torony is, mely jóformán szintén minden magasabb pontról látszik, ám mégis csak kevesen keresik fel.
A csodás Prága

Most egy online, mobil eszközökön, böngészőben játszható játékkal próbálunk a magyar turistát rábírni, hogy hagyja el egy időre az Óváros-tér - Károly-híd - Kisoldal - Hradzsin tengelyt és keressen fel kevésbé látogatott helyeket is. Egyszerű feladatok segítségével szerezzen új ismereteket a városról, járjon be érdekes helyszíneket. A játék 10 feladatot tartalmaz. 5 feladat GPS koordinátához kötött, ezek csak akkor aktiválódnak, ha a játékos a feladat 10-50 méteres közelébe ér. A maradék 5 feladat nincs így helyhez kötve, de valamilyen módon jelezni kell itt is, hogy hol oldották meg a feladatot (szelfivel, a cím megadásával, stb). Kreatív és klasszikus feleletválasztós feladatok is vannak, de nagy hangsúly van a fotózáson is. Minden feladatért pontot lehet kapni, egyes feladatoknál lehet választani, hogy az egyszerű, de kevés pontot gyűjtik be a játékosok, vagy a kicsit nehezebb, de jóval több pontot adó feladatot oldják meg.

Melyik ez a prágai kastély?
Azért, hogy mindenki közel azonos eséllyel indulhasson, és legyen elég idő minden feladatra, a játék pénteken, március 15-én 12.00-kor indul és vasárnap, március 17. 12.00 óráig tart.
A játék eléréséhez először is ezt a címet kell a készülékük böngészőjébe beírni:


Itt játékosként kell belépni a következő PIN kód megadásával: ABF80A (csak az első belépésre szolgál).
A belépéshez meg kell adni egy csapatnevet és egy email címet. Az email cím segítségével fogjuk tudni értesíteni a nyerteseket.
Az adatok megadása után a rendszer minden játékosnak, csapatnak egy egyedi PIN kódot generál (ezt mindenképpen jegyezzétek meg/fel), erre szükség lesz később, a játékba való bejelentkezéshez.
A játékban résztvevők egymással is tudnak csevegni (chat), így akár segítséget adni vagy kérni is lehet a többi játékostól.

Itt szinte mindenki megfordul, de vajon máshol is?
Azért, hogy az érdeklődést még tovább fokozzuk a három legmagasabb pontszámot elérő csapatot/résztvevőt díjazzuk is a Csehország nem csak Prága blog készítőinek és a Stiefel Eurocart Kft. jóvoltából.

A díjak:
1. díj: Nyolc üveg, cseh prémium sörből álló díszdobozos sörválogatás és egy példány a Kocsis Péter - Marton Jenő - Munkácsi Zsolt - Vétek György: Varázslatos Csehország könyvéből
2. díj: Nyolc üveges, díszdobozos sörválogatás
3. díj: Három sörből álló Bakalař sörválogatás
Valamennyi nyereményhez jár még strážnicei bramburky/cseh chips is.

A játékhoz szükséges online alkalmazást a Stiefel Eurocart Kft. biztosította: http://iskolaellato.hu/shop_ordered/80027/pic/Seppo_prospektus_web.pdf

 
Prágában is játékra magyar! 😊

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése