IRÁNY CSEHORSZÁG!

Csehország évről, évre ismertebb és kedveltebb a külföldre utazni szándékozó, pihenésre vágyó honfitársaink körében. Nem csoda, hiszen ez a hozzánk távolságban, történelmében, kultúrájában is közelálló ország a turisták szinte mindenféle igényét képes kielégíteni. Legyen szó vár-, vagy kastélylátogatásról, kerékpár- vagy gyalogtúrákról, luxus gyógyfürdőzésről vagy sörgyár látogatásról, téli síelésről vagy nyári tóparti hűsölésről, itt mindent megtalálhatunk.

A Csehország, nem csak Prága netmagazinunk testvérlapján az Irány Csehország nevet viselő honlapunkon ezt az űrt szeretnénk pótolni, és utazási tanácsadással, hasznos információkkal, program, szállás vendéglátóhely ötletekkel (stb.) szolgálni mindazok számára, akik a csodálatos Csehországba vágynak utazni. Főoldalunkon az aktualitások, friss program javaslatok, hírek kapnak helyet. A különböző aloldalakon pedig az egyes cseh-morva turisztikai régiók szerinti felosztásban igyekszünk mindenféle ízlésnek megfelelő ötletekkel szolgálni, legyen szó látnivalóról, szálláshelyről, egy jó étteremről vagy sörözőről, vagy programról.
 
Az IRÁNY CSEHORSZÁG  címe:

Emellett a netmagazinunk működésének szerény térítés ellenében (amelyet a netmagazin fenntartására, fejlesztésére fordítunk) személyes tanácsadással, konzultációval, személyre szabott útitervekkel, és megannyi mással állunk az érdeklődők szolgálatára. 
Ahány ember annyiféle az igény és mindenki szeretné a számára legkedvezőbb módon tölteni a drága szabad idejét. Ebben nyújtunk segítséget. Utazhat egyedül vagy családdal, baráti társasággal vagy céges kirándulás keretében mi minden esetben hasznos ötletekkel, útitervekkel, program javaslatokkal tudunk szolgálni.

Mindezekről szól bővebben a  SZOLGÁLTATÁSAINK címet viselő aloldal, kérjük olvassák el a kínálatunkat, és ha tetszik vegyék igénybe!

A honlapunkat folyamatosan fejlesztjük, frissítjük és bővítjük, így mindenkit csak biztatni tudunk a sűrű meglátogatására. Ha bárminemű kérdése van, forduljon hozzánk, akár a zsmunkacsi@dtrace.hu e-mail címen, vagy akár a 06-(20)-392-1512 -es telefonszámon, és igyekszünk segíteni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése