Az Én Csehországom 2.0 fotópályázat - további remek képek 1.

Az elmúlt héten kihirdettük az Én Csehországom 2.0 fotópályázatunk győzteseit, de ahogyan azt jeleztük további pályázók kiváló képeit is szeretnénk a nagyérdeművel megismertetni. Lássunk is hozzá!
Sebestyén Teréz

Rögtön az első képen, melynek készítője Sebestyén Teréz, Prága egyik nevezetes modern épülete a Frank O. Gehry amerikai sztárépítész által tervezett Táncoló ház látható. A szabálytalan formájú épület, a dekonstruktív építészet jegyében épült 1996-ban, formáját a világhírű amerikai táncos pár Fred Astair és Ginger Rogers tánc közbeni ölelkező mozdulata inspirálta.
Vaskó János
Vaskó János a Lednicei Kastélyről küldött be egy szép felvételt. A valticei párjával és a környezetükben létrehozott kultúrtájjal együtt az UNESCO világörökség részét képező kastély a Liechensteinek egykori gazdagságát hirdeti.
Bányai Gyula
Bányai Gyula "Utána iszunk" jeligével érkezett be hozzánk egy szinte misztikus kép a prágai Károly-hídról.
Mészáros-Papp Beatrix
Mészáros-Papp Beatrix egy különleges perspektívájú képén a Velké Meziříčí városka vasúti hídja és a gabonatenger látható.
Győrfi Péter
Győrfi Péter az Óriás-hegységben járt és a Hotel Štoh teraszán, a remek vrchlabí Hendrych sör élvezete közepette készítette el felvételét.
Varbanov Ildikó
Varbanov Ildikó Prágában járva a 700 éves sörpincéjével büszkélkedő U Glaubicu műintézménynél fotózott és küldet el a képét.
Kiss-Csapó Gergely
Kiss-Csapó Gergely tavaly augusztusban 38 fokos melegben ült kerékpárra. Útja során betért Černá Hora-ba, és meglátogatta a híres sörgyár épületét is. Lehet, hogy még egy sört is megkóstolt? :)
Szén Veronika
Szén Veronika az orlíki várnál fotózta le a tóvá duzzasztott Moldvát és a csodás sziklákat.
Szilvási Rozália
Szilvási Rozália a csodálatos Karlštejn váránál járt és készített róla egy remek képet, alulnézetből.
Kovács Gábor Adrián
Kovács Gábor Adrián pedig Prágában tett egy túrát és a csodás őszi színekben pompázó Vyšehradról küldött el nekünk fényképet.
Kiss Zoltán
Kiss Zoltán Brünnben járt, szép képén a város főtere látható.
Sóki Rudolf
Sóki Rudolf pedig a Liberec melletti 1012 méter magas Ještěd tetején álló 100 méteres TV tornyot fotózta le. A fotóversenyre benevezett képekből ebben a részben ennyit tudtunk bemutatni, de úgy érezzük, hogy még számos remek kép kimaradt a felsorolásból. Ezért a következő részben tovább folytatjuk a versenyképek bemutatását!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése