AZ ÉN CSEHORSZÁGOM 2.0 – FOTÓVERSENY - MEGHOSSZABBÍTOTT HATÁRIDŐ!

FIGYELEM - FIGYELEM! AZ ÉRDEKLŐDÉSRE VALÓ TEKINTETTEL A VERSENYRE VALÓ NEVEZÉSI HATÁRIDŐT EGY HÉTTEL MEGHOSSZABBÍTOTTUK! FEBRUÁR 29.-ÉN ÉJFÉLIG MÉG MINDENKI ELKÜLDHETI A LEGSZEBB KÉPEIT!

Közeledik a február vége mikor is a Csehország nem csak Prága immáron negyedik alkalommal ünnepli meg szülinapját. Négy hosszú év elteltével is még töretlen lelkesedéssel tudjuk, de legalábbis próbáljuk megörvendeztetni olvasóinkat cikkeinkkel, és ebbéli örömünket szeretnénk velük, veletek megosztani. Ezért meginvitálunk minden Csehországban járt, a cseh tájakat, városokat, műemlékeket, ételeket, söröket, a csehes életet kedvelő jelenlegi és jövőbeni olvasónkat, hogy vegyenek részt immáron második fotóversenyünkön, amely a korábbival megegyezően AZ ÉN CSEHORSZÁGOM címet viseli!

Fotópályázat!!!

A versenyre igen könnyedén lehet benevezni. Semmi mást nem kell tenni hozzá, minthogy elküldenek a számunkra maximum (!) 2 db Csehországban készült fényképet, azt a tetszés szerint kiválasztott két felvételt, amely az „Önök Csehországát” mutatja be! Olyan fotókat várunk amiket Csehországban az Önöknek legjobban tetszőről készítettek, amely lehet akár egy vár-kastély-templom, életkép, természeti fotó, de küldhetnek akár sörös vagy gasztronómiai képet is. (Azt szinte mondani sem kell, de azért kötelességből megtesszük, hogy a képek sajátok legyenek! Mivel nekünk nem áll módunkban a hitelesség ellenőrzése, így a más által készített felvételek beküldése miatti összes felelősséget a beküldő vállalja.)
Lehet vár, kastély, templom, más szép épület a képen,
Nem a fotók művészi jellege a lényeg, így vissza ne riadjon senki a saját „amatőrnek” vélt fényképe elküldésétől! Lehet a kép ötletes, kifejező, szépet, jót tükröző és főként „csehes”. :)

A képeket a zsmunkacsi@dtrace.hu e-mail címre küldjék el!!

Kérjük, hogy mindenki adja meg a nevét, vagy ha ezt nem szeretné közölni akkor legalább egy választott Jeligét, és ha lehet, akkor a telefonszámát. Az adatokat természetesen csak a versennyel kapcsolatos, és annak ideje alatt zajló kapcsolattartásra használjuk fel. Csak akkor vegyenek részt a játékban, ha egyúttal hozzájárulnak a képeiknek a Csehország nem csak Prága vagy a Facebook oldalon való leközléséhez! Kérünk mindenkit, hogy a képek ne legyenek nagyobbak mint 2 Mb terjedelműek, mert a levelezőrendszerünk nem biztos, hogy fogadni tudja őket! A beérkező képekről minden esetben küldünk visszaigazolást!

A fotóverseny nevezési időtartama: 2016.02.10. - 2016. 02.29. hétfő éjfél 

A nyertes fénykép kiválasztása a nevezés lezártának hetében történik, majd ezután e-mailen értesítjük a nyertest, és a nyertes képeket a Csehország, nem csak Prága oldalán is közzétesszük. A fényképeket egy külön kis zsűri fogja elbírálni, amelynek tagja a Csehország, nem csak Prága szerkesztőin túl, Lucie Orbók, a budapesti Cseh Centrum igazgató asszonya is.

vagy cseh étel,
Természetesen a verseny győzteseinek jár a nyeremény is, így nem mellesleg szóljunk néhány szót erről is. 

Nyeremények:
  • A verseny egyik nyertese a Csehország nem csak Prága felajánlásából gazdagabb lesz egy egyedi sörválogatással.
  • A cseh regionális termékek magyarországi terjesztésével foglalkozó Manka spájza web-shop felajánlásából az egyik nyertes egy kiváló minőségű díszdobozos kézműves karamellt kap.
  • Ugyancsak a Manka spájza web-shop igazi cseh édességekből készült válogatást is felajánlott a legjobb gasztronómiai témájú fotó készítőjének.
  • Egy további nyertes a Csehország nem csak Prága szerkesztőitől könyv válogatást kap, szinte mondani se kell, hogy cseh szerzők műveiből.
  • A legjobb 12 fényképet március elején egy külön cikkben megjelentettjük, feltüntetve a szerző igazi nevét vagy Jeligéjét. És ez ott marad az idők végezetéig, de legalábbis amíg a netmagazinunk él. :)
  • A további bemutatásra érdemes képeket márciusban a Csehország nem csak Prága, valamint a Travel to Czech Republic Facebook oldalakon közzé tesszük, így ország-világ megtekintheti majd őket.
  • Mivel igyekszünk még más szponzorokat is bevonni játékunkba, így fenntartjuk a jogot további nyeremények odaítélésére.
  • Felhívjuk a figyelmet, hogy a nyereményeket sajnos csak magyarországi címre tudjuk eljuttatni!
kedvenc sörös élmény,
Aki esetleg nem járt még Csehországban az se csüggedjen! Részt vehet a jelen fotóversennyel párhuzamosan a Facebook-on (www.facebook.com/nemcsakpraga) meghirdetésre kerülő játékunkban, ahol egy lájk-kal és megosztással, valamint egy kis kérdésre adott válasszal is nyereményhez juthat! A fotóversenyünkről a Csehország nem csak Prága Facebook oldalán is beszámolunk!
de akár te is rajta lehetsz a képen!
Zárásul megjegyeznénk, hogy a fotóverseny szervezői és családtagjai természetesen nem vehetnek részt a versenyben, de ennek nem is lenne túl sok értelme.

Mindenkinek jó vetélkedőt kívánunk, és sok szép képet várunk!

Üdvözlettel: Munkácsi Zsolt – Munkácsi-Dömötör Judit

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése