Nyári Szünetelő - 2014

Telik – múlik az idő, újra itt van augusztus eleje. A netmagazinunkat régebben követő olvasóinknak már szinte megszokottá válik, hogy ilyentájt a Csehország nem csak Prága – Irány Csehország szerkesztői egy kis szünetet tartanak. Ugyan egy pár héten keresztül, egészen augusztus utolsó hetéig nem születnek újabb cikkek, de azért lelkes követőink nem maradnak teljesen Csehországgal kapcsolatos hírek, képek nélkül.

Miközben felkészülünk újabb cikkeink megírására, újabb információkat, tapasztalatokat szerzünk a Cseh Földeken, a Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/nemcsakpraga) továbbra is érdekes és szép képeket osztunk meg a rajongóinkkal.



A kis szünetünk egyúttal arra is alkalmat ad Önöknek - Nektek, hogy böngészgessék a Csehország, nem csak Prágára, és az Irány Csehországra eddig írt cikkeinket. Bátran kutatgassanak, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy a sok száz írás közül szép számban akadtak olyanok, amelyek eddig elkerülték a figyelmüket.

Természetesen arra is biztatunk mindenkit, hogy ha csak lehet a szabadban, vízparton, strandon vagy egy borospince hűsében töltse el a forró nyári napjait, és ha módjuk nyílik rá akkor a szép hazai tájakon kívül látogassanak el Csehországba is. Ismerkedjenek meg saját maguk is ezen közeli ország varázslataival.

Szép nyári időtöltést, jó pihenést kívánunk minden kedves olvasónknak, barátainknak!

Végezetül, ahogyan az már lenni szokott álljon itt néhány kép, mintegy az elkövetkező cikkeink ízelítőjeként. 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése